Nota’s

 

Voordat we me een orthodontische behandeling starten is het raadzaam bij je zorgverzekeraar te informeren naar de vergoedingen. Die zijn namelijk bij iedere verzekering weer anders.

 

 

 

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

 

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen:

 

 • Status van uw betaling controleren
  Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald. 

   

 • Betalingsregeling treffen

  Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de link en vul het formulier volledig in betalingsregeling Infomedics

   

 • Veelgestelde vragen

Als u een vraag heeft kunt u het antwoord daarop meestal vinden onder veelgestelde vragen.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics heeft er alles aan gedaan om uw gegevens maximaal te beveiligen. Infomedics voldoet aan alle geldende wetten en regels rondom privacybescherming. Informatie over hoe Infomedics omgaat met de bescherming van privacygevoelige informatie vindt u hier.

 

Overige vragen

Het antwoord op de meeste vragen kunt u vinden onder veelgestelde vragen. Heeft u toch nog een vraag? Bel dan met de Servicedesk van Infomedics:

 

Tel:                                        036 - 20 31 900  

Openingstijden:                  maandag t/m vrijdag - tussen 09:00 uur en 17:00 uur