Het team

 

Naam:

Annelous Munninghoff-Melman

Functie:

Orthodontist

Omschrijving:

In 1986 ben ik afgestudeerd als tandarts en heb een aantal jaar als tandarts gewerkt. Van 1989 tot 1993 heb ik de specialisatie orthodontie gevolgd. In 1995 heb ik mij in Meppel gevestigd, waar ik met heel veel plezier werk. Fijn om met een geweldig team samen met de patient een mooi en functioneel resultaat te bereiken. Kwaliteit, goede communicatie en een prettige sfeer zijn voor mij belangrijk.

Naam:

Theo Munninghoff

Functie:

Tandarts

Omschrijving:

Helaas is op 23 november 2018 mijn lieve man Theo Munninghoff overleden. Wij hebben nu orthodontist Jobs Lindhorst als waarnemer, een zeer bekwame en aimabele man, die voorlopig op de dagen dat Theo werkte, de zorg voor de patienten op zich zal nemen.

Naam:

Annemieke Dinkelberg

Functie:

Orthodontieassistente

Omschrijving:

Sinds 1996 werk ik met veel plezier en enthousiasme in deze praktijk. Ik word blij van het werken met kinderen. Juist de combinatie van het persoonlijke en het technische precieze werk spreekt mij aan. Ook vind ik het fijn om te werken in een prettig team met een goede sfeer.

Naam:

Saskia de Lange

Functie:

Balieassistente

Omschrijving:

Sinds 1998 ben ik werkzaam als balieassistente. De omgang met kinderen en het veelzijdige werk bieden voor mij een goede werkplek. Mijn collega s zijn geweldige mensen om mee samen te werken en zeer kundig in de uitoefening van hun vak.

Naam:

Jolanda van Dalen

Functie:

Omloopassistente

Omschrijving:

Ik ben werkzaam bij orthodontiepraktijk Munninghoff sinds 2001. Als omloopassistente ondersteun ik het hele team. Dit veelzijdige werk in de prettige werkomgeving maakt mij enthousiast.

Naam:

Wanda Santing

Functie:

Orthodontieassistente

Omschrijving:

Ik ben Wanda en werk sinds 2008 in deze praktijk. Momenteel heb ik zelf ook een beugel en voel ik dus bewust met iedereen mee hoe het is met een beugel. Werken in onze praktijk is serieus bezig zijn, met een grap en een grol, heel afwisselend en altijd gaan voor een mooi resultaat!

Naam:

Else Bosch

Functie:

Orthodontieassisente/preventieassistente

Omschrijving:

Sinds 2011 werk ik met veel enthousiasme in deze praktijk. Na 26 jaar in een tandartspraktijk gewerkt te hebben is dit een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier uitoefen.

Naam:

Cindy Ugur

Functie:

Balieassistente

Omschrijving:

Ik ben sinds Januari 2016 werkzaam als Balieassistente in deze praktijk. Hiervoor heb ik als Medisch Secretaresse en Managementassistente binnen Isala Zwolle gewerkt. Ik vind orthodontie een erg leuk en interessant specialisme en word heel blij van het werken met zoveel kids. Het is ontzettend fijn om te werken binnen dit enthousiaste team.

Naam:

Susan Garib

Functie:

Orthodontieassistente

Omschrijving:

Ik ben Susan, en werk nu net sinds april 2017 in deze mooie en gezellige praktijk. Hiervoor heb ik ook 10 jaar in de orthodontie gewerkt en blijf het fantastisch vinden. Elke mond en elk kind is uniek. Het blijft een uitdaging om er samen wat moois van te maken!