Uw eerste consult en verder

 

 

Tijdens uw eerste consult geeft u uw wensen aan en horen wij graag waarom u een beugel wilt. Wij beoordelen uw gebitssituatie en laten u weten of een behandeling zinvol is. Als dat zo is, bespreken wij de mogelijkheden die er voor u zijn, tevens krijgt u een globale inschatting van kosten en duur van de behandeling. Daarna maken we desgewenst een vervolgafspraak. Tijdens deze tweede afspraak verzamelen we informatie die nodig is om een goed behandelplan te maken. Wij maken digitale gebitsmodellen met behulp van een mondscanner. Ook maken we röntgenfoto’s en gewone foto's van uw gezicht en gebit zodat wij met deze informatie een uitgebreid behandelplan kunnen maken.

 

 

Mijn ervaring:

"Vanaf het begin is het hele traject duidelijk en overzichtelijk uitgelegd. Elke keer als ik er kom voel ik mij welkom, zij weten wie ik ben en ook als er tussendoor iets is kan ik langskomen en is er tijd voor mij.

Als je ouder bent en een beugel neemt is dat best een stap, maar eenmaal genomen merk ik dat het prima te doen is en dat ik meerdere malen de reactie heb gekregen; "wat dapper dat je nog een beugel hebt genomen" en zelfs "die beugel staat je goed" :)

Een beugel neem je voor jezelf, ook al zegt je omgeving dat het niet nodig is,  ik ben blij dat ik de stap gezet heb.

In het begin is het wel echt wennen, maar na verloop van tijd hoort de beugel erbij en ondanks de ongemakken van eten tussen je beugel en in het begin een zere mond als je net bij de orthodontist bent geweest, valt het mij reuze mee. Ik heb niet het gevoel dat de beugel mij beperkt.

Ik verheug mij elke keer op de volgende afspraak, want dan krijg ik weer te horen hoe het er voor staat en wat er veranderd is. Voor mij een leuk moment".